ARTICLE

M House, Singapore

”Submit

More Photos Here

Bookmark Gloobbi
Share/Save

M House, Singapore

Nestled in Bukit Timah, this home provides the ideal balance between the needs for family bonding as well as for personal space.

Despite housing numerous bedrooms, communal areas are spacious with a double-volume void in the living area seamlessly unifying the two levels as a whole.

Open, yet private, the louvres on the upper floor allow the family to alter the degree of privacy. While the material choices of fare-faced concrete, terrazzo and teak lean towards a Classic Modernist style, simple architectural elements comprise the various volumes of the house and are aligned for effective cross-ventilation in a tropical climate.

With an edgeless pool encircling the home’s concrete façade, the result is a Zen-inspired imagery of tranquility.

Check out all of the images on the link above.

————
Courtesy of ONG&ONG for Gloobbi



Bookmark Gloobbi
Share/Save

Gloobbi Weekly Newsletter

Sign up for your free Gloobbi Newsletter for the latest around the globe in lifestyles, design, architecture, & more.


Please provide us with your feedback or comments. We would love to hear your opinion.

Vimeo